Verhuur

Het idee
De speeltuin is een zeer populaire plek voor verjaardagsfeesten, kraamfeestjes, bruiloften, een familiereünie of wat voor gezellig feestje dan ook! U kunt de het zaaltje van speeltuin huren op vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens het openingsseizoen kunnen andere bezoekers op vrijdag en zaterdag ook gebruik maken van de speeltuin. Zij kunnen net als u ook gebruik maken van het speelgoed en picknicktafels buiten. Het zaaltje is alleen voor de huurder.

We verhuren het zaaltje in de speeltuin aan één gezin per dag, dus als de datum op “rood” staat, is hij niet meer voor andere mensen beschikbaar.

Voor het huren van de speeltuin gelden de volgende prijzen:   
Op vrijdag huurt u van 10.00-22.00 uur. Dit kost € 85,00
Op zaterdag huurt u van 10.00-22.00 uur. Dit kost € 85,00
Op zondag huurt u van 10.00-20.00 uur. Dit kost € 95,00

Als u geen lid bent van de speeltuin komt hier € 22,50 bij. U bent dan ook automatisch het lopende kalenderjaar lid met het hele gezin. Daarnaast betaalt u € 50,00 borg die u na correcte oplevering weer retour krijgt.

 

Boeken en betalenEen discofeest in het zaaltje!
Als u het zaaltje van de speeltuin wilt huren, kunt u op de kalender kijken welke data nog vrij zijn. Via het formulier kunt u dan de gewenste datum boeken of in optie zetten. Een optie staat altijd maximaal 14 dagen open. De betaalprocedure is als volgt:

  • Bij boeking krijgt u automatisch van ons een ontvangstbevestiging. 
  • Vervolgens ontvangt u een mail met informatie en direct een betalingsverzoek.
  • De boeking betaalt u binnen 2 weken en daarmee is de datum ook definitief gereserveerd.
  • Als u niet betaalt binnen twee weken, vervalt de boeking en zetten we de gekozen datum weer vrij.

Druk voor verdere maanden op >> (rechtsboven in op de kalender) .

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Vrij
 
- Verhuurd
 
- In optie

Hoe werkt het verder
Het zaaltje kan het hele jaar door gehuurd worden. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de speeltuin en daarom proberen we de kosten van het huren zo laag mogelijk te houden. Dit lukt door u een aantal zaken zelf te laten verzorgen:

  • U regelt zelf servies en bestek.
  • Alle spullen die in het zaaltje aanwezig zijn mag u gebruiken. Er is o.a. een waterkoker, een senseo-apparaat, een keuken met bar, een grote koelkast met vriesvak en een magnetron (geen gasfornuis).
  • Daarnaast is er een grote houten tafel met banken en een stoffen bank en staan er nog ongeveer 10 losse stoelen in het gebouw.
  • Na de huur zorgt u ervoor dat het gebouw er weer netjes en schoon uitziet.

Verhuur aan scholen
Er zijn vele basisscholen die bij ons komen spelen ter gelegenheid van de “juffendag”, of het eindfeest. Scholen mogen voor een gereduceerd tarief van € 1,50 per kind gebruik maken van de speeltuin. U heeft dan de speeltuin (niet het zaaltje) van 8.30 tot 13.30 uur tot uw beschikking. U kunt zelf eten en drinken meenemen, desgewenst kunnen wij (gratis) een beheerder inzetten voor versnaperingen, bijvoorbeeld ijsjes. Scholen kunnen op van maandag tot en met vrijdag de speeltuin huren. Op maandag, dinsdag en donderdag is de speeltuin dan voor uw school, op woensdag en vrijdag is er ook peuterochtend tussen 9.30 uur en 12.00 uur, dan deelt u de speeltuin met elkaar! Zie voor beschikbaarheid op de Kalender. Heeft u hier vragen over, dan kunt u via onderstaand mailadres contact met ons opnemen.

Catering
Als u het zaaltje huurt, kunt u natuurlijk alles zelf regelen, maar veel huurders hebben ook behoefte aan de mogelijkheid dat de catering verzorgd wordt. Dit is geen enkel probleem, houdt er wel rekening mee dat tenten, barbecues of een patatkraam en dergelijke na 17 uur geplaatst mogen worden. Houdt er rekening mee dat er geen alcohol geschonken mag worden in de speeltuin.   

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar verhuur@speeltuinbaarn.nl

De voorwaarden voor de verhuur nog even op een rijtje.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.