Verhuur

Coronamaatregelen

De maatregelen die landelijk gelden, zijn ook van toepassing in de speeltuin. Dat betekent sinds juli 2021 dat de beperkingen opgeheven zijn, dus dat we het zaaltje weer mogen verhuren en je weer een fijn feest kunt vieren bij ons!

De speeltuin is een zeer populaire plek voor verjaardagsfeesten, kraamfeestjes, bruiloften, een familiereünie of wat voor gezellig feestje dan ook!!!

U kunt de speeltuin huren op vrijdag, zaterdag en zondag. We verhuren het zaaltje in de speeltuin aan één gezin per dag, dus als de datum op “rood” staat, is hij niet meer voor andere mensen beschikbaar.

Op vrijdag huurt u van 10.00-22.00 uur. Dit kost € 70,00
Op zaterdag huurt u van 10.00-22.00 uur. Dit kost € 70,00
Op zondag huurt u van 10.00-20.00 uur. Dit kost € 80,00

Als u geen lid bent van de speeltuin komt hier € 22,50 bij. U bent dan ook automatisch het lopende kalenderjaar lid met het hele gezin. Daarnaast betaalt u € 50,00 borg die u na correcte oplevering weer retour krijgt.

Tijdens het openingsseizoen is de speeltuin geopend dagelijks van 13.30-17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 9.30-12.00 uur.  Op vrijdag en zaterdag kunnen andere mensen tijdens deze uren dus ook gebruik maken van de speeltuin. Zij kunnen net als u ook gebruik maken van het speelgoed en picknicktafels buiten. Het zaaltje is alleen voor de huurder.
Als u de speeltuin wilt huren, kunt u op de kalender kijken welke data nog vrij zijn. Via het formulier kunt u dan de gewenste datum boeken of in optie zetten. Een optie staat altijd maximaal 14 dagen open. U ontvangt dan een bevestiging en ongeveer een maand van te voren een contract en brief met verdere informatie als huisregels en sleuteladres.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u  de speeltuin zelf in de ochtend uren van 8.30 uur tot 13.30 uur, zie hieronder.

Druk op >> (rechtsboven in op de kalender) voor verdere maanden.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Vrij
 
- Verhuurd
 
- In optie

U krijgt dan 1 maand te zien, ook nu weer op >> (rechtsboven in) klikken voor de verdere maanden.

De speeltuin en het zaaltje kunnen het hele jaar door gehuurd worden. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de speeltuin en daarom proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit lukt door u een aantal zaken zelf te laten verzorgen:

U regelt zelf bijvoorbeeld servies en bestek. Alle spullen die in het zaaltje aanwezig zijn mag u gebruiken. Er is o.a. een waterkoker, een senseo-apparaat, een keuken met bar, een grote koelkast met vriesvak en een magnetron (geen gasfornuis). Daarnaast is er een grote houten tafel met banken en een stoffen bank en staan er nog ongeveer 10 losse stoelen in het gebouw. Na de huur zorgt u ervoor dat het gebouw er weer netjes en schoon uitziet.

Ochtend-dagdeel huren
We bieden u ook de mogelijkheid de verjaardag van uw kind te vieren in de speeltuin tussen 8.30 uur en 13.30 uur, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Dit kost € 25.00. U kunt dan geen gebruik maken van het zaaltje, maar wel van de toiletgroep en natuurlijk de gehele speeltuin. Een beheerder kan (gratis) aanwezig zijn. Op woensdag en vrijdag is de speeltuin open, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom, maar heeft u de speeltuin niet voor u alleen.

Verhuur aan scholen
Er zijn vele basisscholen die bij ons komen spelen ter gelegenheid van de “juffendag”, of het eindfeest. Scholen mogen voor een gereduceerd tarief van € 0,50 per kind gebruik maken van de speeltuin. U heeft dan de speeltuin (behalve het zaaltje) van 8.30 tot 13.30 uur tot uw beschikking. U kunt zelf eten en drinken meenemen, desgewenst kunnen wij (gratis) een beheerder inzetten voor versnaperingen of bijvoorbeeld ijsjes. Scholen kunnen op van maandag tot en met vrijdag de speeltuin huren. Op maandag, dinsdag en donderdag is de speeltuin dan voor uw school, op woensdag en vrijdag is er ook peuterochtend tussen 9.30 uur en 12.00 uur, dan deelt u de speeltuin met elkaar! Zie voor beschikbaarheid op de Kalender. Heeft u hier vragen over, dan kunt u via onderstaand mailadres contact met ons opnemen.

Catering
Als u de speeltuin huurt, kunt u natuurlijk alles zelf regelen, maar veel huurders hebben ook behoefte aan de mogelijkheid dat de catering verzorgd wordt. Tegen aantrekkelijke prijzen hebben wij met BelOns afgesproken dat zij dit voor u zouden kunnen regelen. Ze kennen de speeltuin goed en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en hun mogelijkheden. Voor meer informatie; www.belons.nu of 035-5432961.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar verhuur@speeltuinbaarn.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.