Foto6.jpgFoto2.jpgFoto3.jpgFoto1.jpgFoto4.jpgFoto7.jpgFoto5.jpg

Verhuur Speeltuinvereniging Baarn

De speeltuin is een zeer populaire plek voor verjaardagsfeesten, kraamfeestjes, bruiloften, een familiereünie of wat voor gezellig feestje dan ook!!!

U kunt de speeltuin huren op vrijdag, zaterdag en zondag (zie voor beschikbaarheid menu-optie Kalender). We verhuren de speeltuin aan één gezin per dag, dus als de datum op "rood" staat, is hij niet meer voor andere mensen beschikbaar.

De speeltuin en het zaaltje kunnen het hele jaar door gehuurd worden. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de speeltuin en daarom proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit lukt door u een aantal zaken zelf te laten verzorgen:

U regelt zelf bijvoorbeeld servies, bestek, waterkoker en koffiezetapparaat. Alle spullen die in het zaaltje aanwezig zijn mag u gebruiken. Er is o.a. een keuken met bar, een grote koelkast met vriesvak en een magnetron (geen gasfornuis). Daarnaast is er een grote houten tafel met banken en een stoffen bank. Na de huur zorgt u ervoor dat het gebouw er weer netjes en schoon uitziet.

Op vrijdag huurt u van 10.00-22.00 uur. Dit kost € 65,00

Op zaterdag huurt u van 10.00-22.00 uur. Dit kost € 65,00

Op zondag huurt u van 10.00-18.00 uur. Dit kost € 75,00

Als u geen lid bent van de speeltuin komt hier € 20,00 bij. U bent dan ook automatisch een jaar lid met het gehele gezin. Daarnaast betaalt u € 50,00 borg die u na correcte oplevering weer retour krijgt.

Tijdens het openingsseizoen is de speeltuin geopend dagelijks van 13.30-17.00 uur.  Op vrijdag en zaterdag kunnen andere mensen tijdens deze uren dus ook gebruik maken van de speeltuin. Zij kunnen net als u ook gebruik maken van het speelgoed en picknicktafels buiten. Het zaaltje is alleen voor de huurder.

Als u de speeltuin wilt huren, kunt u op Kalender kijken welke data nog vrij zijn. Via het formulier kunt u dan de gewenste datum boeken of in optie zetten. Een optie staat altijd maximaal 14 dagen open. U ontvangt dan een bevestiging en ongeveer een maand van te voren een contract en brief met verdere informatie als huisregels en sleuteladres.

 

 

Catering

Als u de speeltuin huurt, kunt u natuurlijk alles zelf regelen, maar veel huurders hebben ook behoefte aan de mogelijkheid dat de catering verzorgd wordt. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen hebben wij met BelOns afgesproken dat zij dit voor u zouden kunnen regelen. Ze kennen de speeltuin goed en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en hun mogelijkheden. Voor meer informatie; www.belons.nu of 035-5432961.

Peuterochtend

We bieden u ook de mogelijkheid de verjaardag van uw peuter te vieren in de speeltuin tussen 9.00 en 12.00 uur, op maandag, dinsdag en donderdag. Dit kost € 25.00. U kunt dan geen gebruik maken van het zaaltje, maar wel van de toiletgroep en natuurlijk de gehele speeltuin. Een beheerder kan (gratis) aanwezig zijn.

Verhuur aan scholen

Er zijn vele basisscholen die bij ons komen spelen ter gelegenheid van de "juffendag", of het eindfeest. Scholen mogen voor een gereduceerd tarief van € 0,50 per kind gebruik maken van de speeltuin. U heeft dan de speeltuin (behalve het zaaltje) van 8.30 tot 13.30 uur tot uw beschikking. U kunt zelf eten en drinken meenemen, desgewenst kunnen wij (gratis) een beheerder inzetten voor versnaperingen of bijvoorbeeld ijsjes. Heeft u hier vragen over, dan kunt u via onderstaand mailadres contact met ons opnemen. Scholen kunnen op maandag, dinsdag en donderdag huren. Zie voor beschikbaarheid de menu-optie Kalender

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.