Foto7.jpgFoto6.jpgFoto1.jpgFoto3.jpgFoto5.jpgFoto4.jpgFoto2.jpg

Welkom!

Welkom op de site van Speeltuinvereniging Baarn!

Op deze site kunt u informatie vinden over de openingstijden, verhuurmogelijkheden van de speeltuin en de zaal en over de Buitenschoolse Opvang van Kinderopvang Baarn.

Speeltuinvereniging Baarn bestaat al sinds vele jaren en is een vertrouwde plek voor alle kinderen in Baarn en omstreken. Met een vast team van beheerders kan uw kind naar hartenlust spelen terwijl u lekker geniet van een kop koffie of thee... De speeltuin is uitermate geschikt voor kinderen tussen 1 en 9 jaar, met uitdagend speelmateriaal, twee prachtige zandbakken en natuurlijk een supercoole waterval.

De speeltuin is geopend van 1 april tot en met de herfstvakantie (half oktober) van maandag tot en met zaterdag van 13.30-17.00 uur.  Op woensdagochtend en vrijdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur kunt u heerlijk komen spelen met uw dreumes en peuter tijdens de peuterochtenden! Heel soms gaat de peuterochtend niet door, dit wordt op onze facebooksite gecommuniceerd. 

De speeltuin heeft een winkeltje (verzorgd door de beheerder) waar u versnaperingen kunt kopen. U mag ook uw eigen eten en drinken meenemen. Er staan picknicktafels waar u gebruik van mag maken.

U kunt lid worden van Speeltuinvereniging Baarn. Dit kost € 20,00 per jaar, voor het hele gezin. U kunt dan dagelijks komen spelen. Een los dagkaartje kost € 1,00 per kind. Volwassenen zijn gratis. U kunt zich inschrijven bij menu-optie Lidmaatschap

U kunt de speeltuin ook huren! Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u het zaaltje en het gebruik van de speeltuin huren. En natuurlijk kunnen scholen bij ons een heerlijke dag hebben! Kijk bij Verhuur voor alle mogelijkheden.

Bestuursleden gezocht! Om de speeltuin zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen, zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ga snel naar de menuoptie Bestuur voor meer informatie