Foto6.jpgFoto7.jpgFoto2.jpgFoto4.jpgFoto5.jpgFoto3.jpgFoto1.jpg

Bestuur Speeltuinvereniging Baarn

Speeltuinvereniging Baarn heeft een bestuur. Dit bestaat momenteel uit:

Jan Koops, voorzitter

Dick Tippens, penningmeester

Claire de Vos, secretaris

Femke Hollander, communicatie en activiteiten

Luella Brouwer, verhuur

Zij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De voorzitter is bereikbaar op 06-22567447.

---  

Bestuursleden gevraagd!

Om dit allemaal goed te kunnen blijven doen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met het huidige bestuur de Speeltuinvereniging Baarn willen runnen en verder ontwikkelen naar een flexibele uitvoeringsorganisatie gericht op de komende educatieve en technische ontwikkelingen op speeltuingebied. Grote uitdaging is om in de komende jaren ons werk op verantwoorde wijze te kunnen blijven doen en ook zodanig dat de speeltuin zich voortdurend blijft aanpassen aan de veranderende vraag van de jeugd en de technische mogelijkheden daartoe.

Het algemeen bestuurslid heeft in de beginperiode zitting in het bestuur zonder specifieke bestuursfunctie. Een bestuurslid kan altijd een bijzonder specialisme op zich nemen, zoals contacten met de media, fondsenwerving, websitebeheer. De gevraagde inzet bedraagt gemiddeld twee uur per week.

Taken

  • Bepaalt mede binnen het bestuur het te voeren beleid;
  • Neemt actief deel aan het bestuurswerk en ontplooit zich waar mogelijk op het gebied van bestuurstaken die overeenkomstig de eigen kwaliteiten zijn;
  • Assisteert en vervangt indien nodig een ander bestuurslid met diens taken.

 Functie-eisen

  •  Beschikt over competenties die bijdragen aan een goed bestuur;
  • Vaardig met internet, e-mail en social media;
  • Affiniteit met de doelstelling van de vereniging.

 Competenties

  •  Samenwerkingsgericht, creatief en resultaatgericht;
  • Heeft een goede uitdrukkingsvaardigheid;
  • Ontwikkeld samen met de andere bestuursleden nieuwe mogelijkheden voor een zinvolle ontspanning en vrije tijdsbesteding voor jeugdigen mede gericht op de persoonlijke ontwikkeling van die jeugd;
  • Is onderdeel van het collectief van een bestuur.

Wij bieden

Een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is, met veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. De werkzaamheden zijn qua tijd in het algemeen goed te plannen. Werken voor de speeltuinvereniging biedt de voldoening van maatschappelijk bezig zijn. Het werk is afwisselend en biedt de mogelijkheid voor het leggen van veel verschillende contacten, zowel binnen als buiten de speeltuin.

Reageren
Wilt u in een persoonlijk gesprek eerst meer informatie? Of bent u de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Dan nodigen wij u van harte uit om uw interesses en mogelijkheden te bespreken. Neemt u daarvoor contact op met de voorzitter van onze speeltuinvereniging Jan Koops, telefoonnummer (06) 22567447. Ook kunt u uw interesse aan ons kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna wij contact met u zullen opnemen.

----

Speeltuinvereniging Baarn hecht er veel waarde een helder en inzichtelijk beleid te hanteren omtrent haar vrijwilligersbeleid. U kunt het opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .