Foto7.jpgFoto4.jpgFoto5.jpgFoto2.jpgFoto3.jpgFoto1.jpgFoto6.jpg

Beheerders

Omdat wij het belangrijk vinden dat de kinderen die bij de speeltuin komen spelen, dit in een veilige omgeving kunnen doen, hebben we dagelijks een beheerder. Theo Bouma, Remco Bouma, Gertjan Maassen, Jolanda Gennai en Charlotte Meeuws houden toezicht in de speeltuin en zorgen daarnaast voor de winkel tijdens openingstijden. De beheerders zijn ook gemachtigd orde te handhaven en mogen in het uiterste geval kinderen de toegang ontzeggen. De beheerders zijn allemaal in het bezit van een Verklaring Omtrent (Goed) Gedrag (VOG).

Klusjesman gezocht:

Uit veiligheid voor de kinderen moeten de speeltoestellen in een technisch goede positie zijn en voortdurend blijven. Ook het gebouw vraagt continue aandacht. Het terrein vraagt ook regelmatig onderhoud. Kortom, er is altijd en zeer gevarieerd werk te verrichten. Natuurlijk allemaal in goede omstandigheden en in een prettige sfeer.

Voor dit werk zijn wij op zoek naar een (voormalig) timmerman/handige klusjesman die graag wekelijks enkele uren op vrijwillige basis op onze speeltuin zou willen werken en bereid is om diverse timmer- en kluswerkzaamheden uit te voeren.
Het is fijn als u affiniteit heeft met de doelstellingen van de speeltuinvereniging.

Wilt u meer informatie of bent u de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Dan nodigen wij u van harte uit om uw interesses en mogelijkheden te bespreken. Neemt u daarvoor contact op met onze voorzitter Jan Koops, telefoon (06) 22567447. Ook kunt u ons per mail uw interesse kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .